Studiereis Colombia

Bedrijfsartsengroep en Wagner Group nodigen jullie uit om mee te gaan op onze Studiereis Public & Occupational Health Colombia van dinsdag 7 t/m vrijdag 17 februari 2017. Partners zijn tevens welkom.

Colombia is op dit moment dé hotspot in Zuid-Amerika, met een snel groeiende economie en export, een vredesakkoord met de FARC en cutting-edge gezondheidszorg. We gaan naar de hoofdstad Bogota, in de bergen, en de havenstad Carthagena, aan de Caribische zee. Allebei veilige gebieden volgens BZ. Volgens het voorlopig-definitieve programma hebben we ontmoetingen met collega’s en wetenschappers van de universiteit, beleven we top-klinische ziekenhuiszorg, bezoeken we het bedrijfsgezondheidscentrum van de Nationale Politie, gaan we de bedrijfsgezondheidsrisico’s in een bloemen-export regio onderzoeken, ontmoeten we collega’s in het havenbedrijf en nog veel meer… Uiteraard is er ook ruimte voor culturele activiteiten en ontspanning.

Ook deze studiereis staat in het teken van ‘transformational learning’: door ons vak te ervaren in een geheel andere context en cultuur, kan je bij terugkomst in Nederland ook met een andere blik naar je eigen werk kijken. Tijdens het programma zijn er diverse reflexie colleges die helpen ervaringen te duiden. Onze eerdere studiereizen naar Indonesië, China en Zuid-Afrika hebben ons geleerd dat dat werkt!

De reisbegeleiding is door Philip Wagner (Wagner Group) en Durk Piet de Vries (AOG), bekend van onze China reis. Als bijzondere kenner van Sociale Wetgeving én Colombia is Ton van Oostrum mede inspirator voor reis en programma én onze gastheer ter plekke. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze studiereis weer een onvergetelijke ervaring te maken.

Voor verlenging van het verblijf in de regio: Colombia is op zichzelf al een fantastisch vakantieland, maar op minder dan 4 uur vliegen vind je Peru en Equador, Panama en Costa Rica en Aruba en Curacao.

Voorafgaand aan de reis hebben we op dinsdag 27 september a.s. van 15.00 21.00 uur een voorbereidingsbijeenkomst in Groningen voor deelnemers en belangstellenden. Deze bijeenkomst wordt apart geaccrediteerd (4 pnt) en gefactureerd.

Accreditatie studiereis wordt aangevraagd bij AbSg voor het maximaal aantal punten (24 pnt).

De reis kost € 3.850 per deelnemer en € 3.450 voor een partner. Geen BTW.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Klik hier voor de link naar het studiereisprogramma en inschrijfformulier. Wanneer je je inschrijft of aanmeldt als belangstellende, houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom studiereis en Colombia.

Lees hier als voorproefje de Colombia nieuwsbrief van Ton van Oostrum.

Heb je vragen, neem dan contact op met mij (hrecourt@bedrijfsartengroep.nl) of Annemiek (adewith@bedrijfsartsengroep.nl). Ik verwacht opnieuw een fantastisch reisgezelschap.

De inschrijving is geopend!

 

 

  • Een passende bedrijfsarts voor uw organisatie?

  • Ondersteuning bij Eigen Regie binnen de Maatwerkregeling?

  • Team van deskundigen en coaches Arbeid en Gezondheid?

 

Maak een afspraak met onze consultants voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

Voldoen aan de nieuwe Arbowet?

De nieuwe Arbowet stelt hem verplicht, wij leiden hem op. In anderhalve dag voldoet u aan de nieuwe Arbowet. Meld … >>